Ohjelmakokonaisuudet

Debreczeni &Dojan, kuva:Ira Rönkkö
Debreczeni &Dojan, kuva:Ira Rönkkö
Debreczeni x Enkelnotko x Leppänen, kuva: Jouni Nieminen Photography
Debreczeni x Enkelnotko x Leppänen, kuva: Jouni Nieminen Photography


Johanna Debreczeni & Amorio

Johanna Debreczeni takaa ammattitaidolla monipuolisen tanssi-illan. Tanssilajeja tangosta jenkkaan ja cha cha chasta buggiin.

Myös kaikenlaiset konsertit mahdollisia erilaisilla kokoonpanoilla duosta isompaan bändiin.


Juontaja Johanna Debreczeni 

Johanna toimii myös juontaja. Takana lukuisia juontoja yritysten tapahtumissa, kauppakeskuksissa, messuilla, juhlissa.


Johanna Debreczeni 20 vuotta Tangokuningattarena feat. Henna Leppänen


Vuonna 2004 Tangokuningattareksi kruunattu Johanna Debreczeni tekee juhlavuonnaan tangontäyteisiä konsertteja yhdessä taitavan harmonikkataiteilija Henna Leppäsen kanssa.
Puolentoista tunnin tangoesitys sisältää kauniita suomalaista, argentiinalaista, vanhoja sekä uusia tangoja. Mukana on myös tarinoita Johannan uran varrelta. Konsertissa kuulemme mm. seuraavat ikimuistoiset kappaleet: Sateinen ilta, Yö saaristossa ja Tulit varjojen takaa.
 

Debreczeni & Dojan

Johanna Debreczeni (laulu) & Mirka Dojan (piano & laulu) tarjoilevat tilaisuuteen kuin tilaisuuten sopivaa musiikkia. Yritysjuhlat, syntymäpäivät, baari-illat, musiikkia jazzista poppiin ja kaikkea siltä väliltä. Takuulla hyväntyylistä ja hyväntuulista menoa.


Joulun kosketus -konsertti 

Joulun ihanaa tunnelmaa hehkuva konsertti soveltuu sekä kirkkoihin että juhlasaleihin. Siinä kuullaan perinteisiä ja rakastetuimpia joululauluja. Mukaan mahtuu myös muutamia uudempia kauniita joululauluja.


Debreczeni x Enkelnotko x Leppänen:

Joulutaivas tähtineen

Kahden kaunisäänisen laulajan ja taiturillisen harmonikkataiteilijan joulukonsertti on lumoava ja yllätyksellinen. Tässä kolmikossa on triplasti hehkuvaa ja vastustamatonta

diiva-energiaa!

Johanna Debreczeni tunnetaan tangokuningattarena, jonka linjakas laulu taipuu erinomaisesti jouluisiin kappaleisiin. Johannan ääni on samettisen syvä ja ylä-äänissä hivelevän kaunis. Teatteria rakastava ja juontajanakin esiintyvä laulaja viettelee yleisön varmoilla otteillaan.

Joulutaivas tähtineen:

https://www.youtube.com/watch?v=-kWQcC2uUkE


Jouko Enkelnotko on pitkän linjan laulaja-näyttelijä, jolla on kaksi äänialaa: korkea baritoni ja harvinaisempi kontratenori. Lauluyhtye Virtuoson riveissä solistina toiminut Jouko tunnetaan persoonallisena ja monipuolisena esiintyjänä, jonka tulkinta pysäyttää.

Kontratenoriääntä kuvaillaan usein enkelin ääneksi ja Joukon kaunis vibrato saattaa

aiheuttaa vilunväreitä.

Ave Maria (Caccini) kontratenori:

https://www.youtube.com/watch?v=NZnsiSOBFt4

Varpunen jouluaamuna, baritoni:

https://www.youtube.com/watch?v=Bq3dILeHCFk


Henna Leppänen on säteilevä harmonikkataiteilija ja teatterimuusikko. Hän tuo

ihastuttavasti esille harmonikan monipuolisuuden. Hänen käsissään syntyvät niin sykähdyttävät sovitukset kuin sävellyksetkin. Henna keikkailee soolona, duona ja monien artistien säestäjänä. Keikkailun lisäksi hänet on voinut nähdä myös teatteri- ja tv-produktioissa. Viimeisimpänä aluevaltauksena Hennalla on soololaulu ja tässä konsertissa hän laulaa solisteja myötäilevät stemmat.

Hennan musiikkinäytteet:

https://hennaleppanen.fi/musiikki